NEGOCI DE MOTOCICLETES ELÈCTRIQUES D’HONDA

Enfortint l’electrificació i l’estructura empresarial

En una conferència de premsa realitzada a Tòquio, el Japó, el 29 de novembre de 2023, Honda Motor Co., Ltd. va presentar les seves ambicioses iniciatives per al negoci de motocicletes elèctriques. La companyia, representada per Katsushi Inoue, Director Executiu Sènior, i Daiki Mihara, Cap de la Unitat de Desenvolupament de Negocis d’Electrificació, va delinear un pla estratègic per a accelerar l’electrificació de les motocicletes i reforçar la seva estructura empresarial.

Objectius globals per a 2030

Honda ha revisat a l’alça la seva ambiciosa meta de vendes anuals globals de motocicletes elèctriques per a 2030, establint un nou objectiu de 4 milions d’unitats. Aquest ajust, que suma 500,000 unitats a la meta anunciada en 2’022, reflecteix el compromís de l’empresa amb la popularització de les motocicletes elèctriques.
La companyia planeja llançar 30 models elèctrics a nivell mundial per a 2030, marcant una expansió significativa de la seva cartera de productes en aquest segment. Aquesta estratègia busca no sols atendre la demanda creixent de vehicles elèctrics, sinó també liderar la indústria en innovació i diversitat de models.

Reducció de costos i major rendibilitat

Honda es compromet a impulsar iniciatives de reducció de costos amb l’objectiu ambiciós de disminuir en un 50% el cost actual de les motocicletes elèctriques. Aquesta mesura no sols farà que els vehicles elèctrics siguin més assequibles per als consumidors, sinó que també enfortirà la posició competitiva d’Honda en el mercat.
Per a recolzar aquestes iniciatives, l’empresa planeja una inversió substancial de 100 mil milions de iens en el període de 2021 a 2025. A més, s’ha anunciat una inversió addicional de 400 mil milions de iens en el període de 2026 a 2030, totalitzant una inversió de 500 mil milions de iens durant la dècada. Aquests fons s’utilitzaran per a millorar la infraestructura de producció i la capacitat global, assegurant així una transició efectiva cap a l’electrificació.

Innovació en la fabricació i connectivitat

Aprofitant la seva experiència en el desenvolupament de motocicletes de combustió interna, Honda cerca avançar encara més en la fabricació de motocicletes amb electrificació. La modularización de la plataforma, que permet la separació de la bateria, la unitat de potència i el xassís, permetrà una major eficiència en la producció i una àmplia gamma de variacions de models.
La connectivitat serà una part integral de l’experiència de conducció amb Honda. S’espera que l’avançada connectivitat permeti actualitzacions de programari postcompra, inclosa l’addició de noves funcions, utilitzant tecnologies com OTA (per aire).

Nous punts de contacte amb el client

Per a millorar la conveniència del client, Honda implementarà vendes en línia que permetran als clients comprar motocicletes sense visitar un concessionari físic. A més, la companyia establirà “Centres d’Experiència” en importants ciutats de l’Índia, ASEAN i altres països, on els clients podran submergir-se i experimentar el valor que Honda cerca oferir a través de les seves motocicletes elèctriques.

Perspectives futures i tancament

Amb la visió de convertir-se en “El Poder dels Somnis” per a més persones, Honda està decidida a ser la força motriu que impulsa a les persones i la societat cap endavant. S’espera que aquestes iniciatives posicionin a Honda com a líder en el negoci de motocicletes elèctriques, proporcionant una àmplia gamma d’opcions innovadores i sostenibles per als consumidors. Mantinguin les seves expectatives altes per a les emocionants motocicletes elèctriques que Honda lliurarà en els pròxims anys. El futur de la mobilitat elèctrica ha arribat amb Honda!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *