Nova aparença per a les Gold Wing i Gold Wing Tour 2024: Colors exclusius i detalls innovadors!

Submergeix-te en el luxe sobre dues rodes amb els flamants models 2024 de les GL1800 Gold Wing i GL1800 Gold Wing ‘Tour’ d’Honda. Aquests emblemàtics vaixells almirall de turisme reben una actualització de colors que reflecteixen l’elegància i la innovació que caracteritzen a la marca.

La GL1800 Gold Wing, disponible únicament amb l’exclusiva Transmissió de Doble Embragatge (DCT) d’Honda, presenta un disseny de color Verd Armoured Mat Metal·litzat completament nou. Aquest to distintiu es complementa amb detalls marrons en les carcasses del motor, afegint un toc de sofisticació a l’experiència de conducció. Des del seu debut com una poderosa naked de 1000cc en 1975, la Gold Wing ha mantingut la seva posició com a referent en turisme, i aquest nou color continua elevant aquest estatus.

La Gold Wing ‘Tour’, equipada exclusivament amb DCT i coixí de seguretat, es presenta amb dues emocionants combinacions de colors per a l’any 2024. La primera, Grisa Heavy Metal·litzat, destaca amb detalls en Negre Graphite i tapes de motor marrons, oferint una aparença moderna i robusta. La segona opció, Blanco Glare Perlat, incorpora nous detalls en Negre Graphite per a ressaltar la seva elegància i estil distintiu. A més, el popular Plata Beta amb detalls en Gris Iridium Metal·litzat, que va ser un èxit en 2023, continua sent una opció atractiva per als amants de la Gold Wing Tour.

Aquests nous models no sols ofereixen una experiència de conducció excepcional, sinó que també reforcen la reputació d’Honda quant a luxe, qualitat, estil i confort. Els apassionats de la carretera poden esperar gaudir d’aquests innovadors dissenys a fins de 2024.

PVP & Disponibilitat de les noves Gold Wing i Gold Wing Tour: N.D. / Finals de 2024

Sobre Honda

Honda es manté com a líder en la fabricació i comercialització de motocicletes i ocupa el setè lloc entre els fabricants d’automòbils a nivell mundial. La marca es distingeix per la seva capacitat única per a desenvolupar productes de mobilitat en qualsevol terreny, ja sigui terra (automòbils, motocicletes), aigua (motors marins) o aire (HondaJet). A més, Honda està a l’avantguarda de totes les tecnologies d’electrificació: híbrida, elèctrica i de pila d’hidrogen. Des de la seva fundació en 1948 per Soichiro Honda, la companyia ha dissenyat, desenvolupat, produït i distribuït més de 27 milions de productes anuals (any fiscal 2022).

A Espanya, Honda concentra les seves operacions a Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona), on ocupa 266 persones. Les instal·lacions alberguen les divisions comercials per als negocis d’automòbils i motocicletes, la fàbrica de Montesa Honda, l’Honda Logistics Center (HLC), Honda Bank GmbH S.E., el Profunda Institut de Seguretat i la seu europea de HRC.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *