Què he de dur en la moto per anar de viatge?

Ens encanta l’aventura, com més lluny i menys habitat sigui millor, com més difícil d’accedir, més gran és la satisfacció, però no tot és tan bonic, en llocs inaccessibles o poc habitats podem patir accidents i avaries amb l’inconvenient de que, si a nosaltres ens ha costat accedir-hi, més li costarà a una grua, pel que haurem d’aprendre a ser previsors i pensar, abans de sortir de casa, en totes aquestes situacions que es poden donar, i en com les podrem salvar sense ajuda externa, per tenir a mà els recursos necessaris (sempre intentant que siguin els mínims indispensables) per salvar els contratemps més habituals amb els que ens podem trobar.

Els més bàsics poden ser:

  1. Kit de reparació de pneumàtics. Ja us vam explicar que, en cas de punxar un pneumàtic, el més recomanable per seguretat és canviar-lo per un de nou, però, si patim una punxada en un viatge, un kit de reparació ens permetrà arribar a un taller sense haver d’esperar una grua.
  2. Aigua apta per consum humà i barretes energètiques. Ocupen poc espai i ens poden ajudar a aguantar en cas que haguem d’esperar una grua en algun lloc de difícil accés.
  3. Kit primers auxilis. Indispensable quan marxem lluny, amb alguns medicaments bàsics així com desinfectant i gasses per curar petites ferides.
  4. Brides i cinta americana. Permeten realitzar moltes reparacions d’urgència.
  5. Eines bàsiques. La nostra moto (si l’hem comprat nova en un concessionari) acostuma a portar un petit kit d’eines adaptades a la mecànica de la moto, que ens permetran realitzar reparacions ràpides in situ. En cas de que no el tingui, hauríem de dedicar una estona a casa a investigar quines eines ens poden resultar més convenients.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *