ServiHonda inaugura una nova botiga de 1200 m² a Barcelona

 

A més, també assumeix la gestió de les botigues situades als carrers Pau Claris i Mallorca de la ciutat comtal.

*ServiHonda, pertanyent a Grup Cabell, les instal·lacions actuals del qual es troben a Màlaga, *Fuengirola i Marbella, està immers en un projecte d’ampliació i expansió que ha culminat amb la inauguració, a principis de maig, d’una nova botiga a Barcelona situada en carrer Llull, 47-49.

A més, el grup malagueny també assumeix la gestió dels concessionaris oficials que Honda té ja disponibles als carrers Pau *Claris, des de 1986, i Mallorca, des de 2006, de la ciutat comtal.

Cal destacar que les noves instal·lacions integrals de carrer Llull compten amb un total de 1200 m², entre els quals es distingeixen dues àrees de negoci. D’una banda, el servei de vendes i *boutique disposa de 800 m², mentre que els 400 m² restants s’han destinat als serveis de postvenda, en concret, taller i recanvis. L’email de contacte és info@servihondabcn.com.

*ServiHonda continuarà comptant amb tot el personal dels concessionaris ja existents i, a més, ha creat un nou equip experimentat per a oferir el millor servei en les noves instal·lacions.

El gerent de Grup Cabell, Miguel *Cabello, ha assenyalat que “fer el salt a Barcelona és un dels majors reptes dels últims temps, tenim una gran feina que realitzar per davant que assumim amb molta il·lusió”.

“Portem des de març de 2010 sent concessionari oficial d’Honda a la província de Màlaga, per la qual cosa la nostra trajectòria ens avala” indica el gerent del grup i afegeix que “oferim un servei personalitzat al client, acompanyant-li en tot el procés de compra, aconsellant-li, però a més continuem al seu costat amb el servei de taller i recanvi”.

GRUP CABELL

Som un grup d’empreses sòlid, amb un gran equip humà que evoluciona sempre amb les tendències i oportunitats del mercat cap a l’excel·lència en la prestació de tota mena de serveis.

El nostre objectiu és oferir sempre al client el millor dels serveis sempre amb els valors d’humilitat, honestedat, il·lusió, professionalitat, dinamisme i servei que ens defineixen.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *