Sortejo Casc MT

Fins al 30 de juny, entra en el nostre Instagram i participa en el sorteig d’un  casc MT el model del qual s’adaptarà a una selecció de l’estoc del moment del sorteig realitzant en Servihonda Barcelona.

Basis – Sorteig trenco MT

1. Podran participar totes aquelles persones que figurin com a seguidors del compte d’Instagram de Servihonda Barcelona.

2. Comerciants, treballadors i empleats de Servihonda Barcelona no poden participar en aquesta promoció.

3. El termini de participació és des del 29 de maig al 30 de juny de 2023 a les 23:59h.

4. Per a participar per Instagram, cal fer el següent:

Ser seguidor del compte d’Instagram de Servihonda Barcelona.
Deixar un comentari esmentant un amic d’Instagram.
Donar-li like a la publicació.

Es pot participar totes les vegades que es desitgi sempre que s’esmenti diferents comptes.

5. El premi consisteix en un casc MT el model del qual s’adaptarà a una selecció de l’estoc del moment del sorteig en Servihonda Barcelona.

6. El guanyador es triarà per sorteig a través de plataforma Easypromos entre tots els participants que compleixin les bases. El sorteig es realitzarà el 4 de juliol a les 12h..

7. El nom del guanyador es comunicarà en la publicació del sorteig.

8. El premi no es podrà cedir i no podrà ser canviat per diners de curs legal, ni parcial ni totalment.

9. PROCEDIMENT A SEGUIR PEL GUANYADOR/A: Haurà d’enviar-nos un missatge privat a través de la xarxa social per la qual va participar, i tindrà de termini fins al 30 de juny de 2023 a les 14:00h per a contestar amb les dades sol·licitades. La recollida del premi tindrà lloc en SERVIHONDA BARCELONA LLULL. Per a això, cal presentar-se en persona amb el DNI. L’horari de les botigues és 9.00–13.30, 16.00–20.00 h (Telèfon 934 87 75 28). La data límit per a la recollida del premi és el 19 de juliol de 2023. Si el premi no ha estat recollit a partir d’aquest dia, quedarà invalidat i sense dret a reclamació. El premiat haurà d’acceptar expressament cedir el dret al fet que el seu nom, i si fos necessari la seva imatge o veu, siguin publicats en els mitjans de comunicació i en el propi Servihonda Barcelona com a testimoniatge de la promoció.

10. Servihonda Barcelona es reserva el dret a modificar aquestes bases sense previ avís.

11. Servihonda Barcelona es reserva el dret a desqualificar als participants que puguin incórrer en paranys, o al nostre judici recorrin a maniobres de dubtosa validesa com utilitzar comptes d’usuaris presumptament falses.

12. La participació en la promoció comporta l’acceptació d’aquestes bases.

13. Servihonda Barcelona s’acull a la política d’Instagram sobre responsabilitat, drets i privacitat. Atenint-se a això, l’equip d’administració de la pàgina de Servihonda Barcelona es reserva el dret a eliminar qualsevol missatge que no segueixi amb aquestes normes o bloquejar l’activitat d’un usuari si reincideix en el seu comportament.

14. PROTECCIÓ DE DADES

Instagram no avala, no està associat ni administra de cap manera aquesta promoció. Estàs proporcionant la teva informació d’usuari a Comunitat de Propietaris del Servihonda Barcelona i no a Instagram. Tota la informació facilitada en aquesta promoció serà utilitzada únicament per a gestionar la promoció, triar al guanyador i comunicar-se amb aquest. En cas de ser premiat es requeriran totes les dades necessàries per al lliurament del premi. Guanyadors i suplents autoritzen Grup Servilimpsa a publicar els seus noms en els seus mitjans, sense que aquesta utilització li confereixi dret de remuneració o cap benefici amb excepció del lliurament del premi guanyat. Els participants tenen dret a retirar el consentiment en qualsevol moment; dret a accedir, rectificar, portar i suprimir les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament i dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent. Poden exercir els seus drets mitjançant correu postal en Grup Servilimpsa, Carrer Sigfrido, 1, 29006 Polígon Industrial Albereda, Màlaga o a través de correu electrònic a info@servilimpsa.com juntament amb prova vàlida en dret, com a fotocòpia del DNI i indicant en l’assumpte “PROTECCIÓ DE DADES”.

Grup Servilimpsa s’acull a la política d’Instagram sobre responsabilitat, drets i privacitat, que es pot veure en el següent enllaç: https://www.facebook.com/help/instagram/155833707900388/

Atenint-se a això, l’equip d’administració de la pàgina del Servihonda Barcelona es reserva el dret a eliminar qualsevol missatge que no segueixi amb aquestes normes o bloquejar l’activitat d’un usuari si reincideix en el seu comportament.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *