Volta a Estenalles: la ruta 2

Diuen que les segones parts mai han estat bones, però la 2a Volta a Estenalles de Servihonda n’ha estat l’excepció que confirma la regla.

Degut a l’alt volum d’inscripcions de la primera edició, vam decidir temptar la sort i superar-nos en la segona.

Aquesta l’hem celebrat el segon dissabte de maig seguint el mateix patró que en l’anterior ocasió: sortida a primera hora des del concessionari Servihonda Barcelona situat al carrer Llull 47 de la ciutat comtal i ruta circular al Coll d’Estenalles, pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt (la podeu consultar aquí).

Com en tota bona sortida motera no podia faltar un descans a mig matí per gaudir d’un bon esmorzar, cortesia de Servihonda Barcelona, on no van faltar les botifarres amb un bon grapat d’anècdotes i les rialles.

Ja de tornada a Servihonda Barcelona, vam gaudir d’un aperitiu rodejats de motos dins del concessionari i amb un sorteig sorpresa que posava fi a una jornada de ruta immillorable.

Des de Servihonda Barcelona només podem donar-vos les gràcies a tots els que ens vau acompanyar i a tots els que vau contribuir a que la jornada fos un èxit. Esperem que gaudíssiu tant com nosaltres i que ens tornem a veure en la següent.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *