Anunci de l’Honda Adventure Roads 2024 a Marroc

Una Travessia Èpica per Marroc amb la Honda Africa Twin

Al maig de 2024, tindrà lloc la quarta edició de l’emocionant esdeveniment Honda Adventure Roads, que es realitzarà a Marroc. Aquest esdeveniment marca l’inici d’una sèrie de tres aventures que es desenvoluparan a tres continents diferents durant els pròxims tres anys.

Desafiament a Marroc amb la CRF1100L Africa Twin

Trenta aventurers provinents d’arreu d’Europa s’enfrontaran a un terreny desafiant mentre condueixen la CRF1100L Africa Twin a Marroc. A més, rebran valuosos consells de conducció de pilots del Rally Dakar de l’equip HRC.

Paquet Complet per a una Experiència Sense Igual

Cada participant gaudirà d’un paquet “clau en mà” que inclou la motocicleta, guia, menjar i allotjament. Aquesta aventura única oferirà no només un desafiament de conducció, sinó també una immersió en la cultura marroquina i paisatges impressionants.

Retorn a Marroc per a l’Africa Twin Morocco Epic Tour

A més, Marroc tornarà a ser l’escenari d’un altre gran esdeveniment de Honda, l’Africa Twin Morocco Epic Tour, dirigit exclusivament a clients d’Espanya i Portugal. Aquesta cinquena edició es realitzarà entre setembre i octubre de 2024.

El Pròxim Capítol de l’Honda Adventure Roads

Després d’una emocionant travessia pels paisatges únics d’Islàndia el 2022, l’Honda Adventure Roads s’embarca en un nou capítol amb el primer esdeveniment de tres planificats pels pròxims tres anys, cadascun en un continent diferent.

Desafiament a Marroc el 2024

El 2024, l’Honda Adventure Roads es dirigirà a l’Àfrica, on els participants recorreran més de 2.800 km de terreny variat a Marroc amb la CRF1100L Africa Twin. La ruta s’ha dissenyat específicament per posar a prova les habilitats dels motoristes totterreny més experimentats.

Una Història d’Aventura en Honda

La història de l’Honda Adventure Roads va començar el 2017 amb un viatge èpic des d’Oslo fins a Cap Nord. Després, el 2019, els participants van explorar Sud-àfrica en una aventura de 3.700 km, seguida d’una expedició a Islàndia el 2022, enfrontant muntanyes nevades i condicions extremes.

Una Aventura Completa

Els participants comptaran amb la fiable CRF1100L Africa Twin de Honda, subministrada amb tots els accessoris necessaris, inclosa l’opció de transmissió de doble embragatge. El paquet “clau en mà” inclourà allotjament de alta qualitat, transport de bagatge, menjar, navegació, gasolina i assistència mèdica.

Seguretat i Aventura

El viatge estarà liderat per pilots guia i es subministraran sistemes GPS per al seguiment en directe. A més, els participants tindran l’oportunitat de conduir al costat de pilots del Dakar de l’equip Monster Energy Honda i beneficiar-se de les ensenyances d’aquests esportistes de renom mundial.

Una Experiència Inoblidable

La quarta edició de l’Honda Adventure Roads 2024 promet ser una experiència extraordinària que crearà records duradors i una forta camaraderia entre els seus participants. Per obtenir més informació i inscriure’s, visiteu https://www.hondaadventureroads.com/es_es.html.

V Edició de l’Africa Twin Morocco Epic Tour

Honda també anuncia la cinquena edició de l’Africa Twin Morocco Epic Tour, dirigit exclusivament a clients d’Espanya i Portugal, que es realitzarà entre setembre i octubre de 2024. Per obtenir més informació i inscriure’s, visiteu la web de EPIC TOUR a Honda (hondaredwingriders.com).

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *