Equipament per a muntar amb moto a la primavera

La primavera ja és aquí, la temperatura puja, tenim més hores de sol… més diversió en les nostres motos!

És cert que aquest temps és bastant peculiar i dificulta triar la indumentària perfecta per a les nostres sortides amb moto en tenir dies càlids però també podem trobar-nos moments en els quals puguem arribar a passar fred.

En aquest article us donem consells perquè gaudiu d’aquest temps amb el millor equipament per a muntar amb moto a la primavera.

Equipament per a muntar amb moto a la primavera

En primer lloc hem de tenir en compte la jaqueta que utilitzarem. La jaqueta ideal per a aquest temps es resumeix en dues paraules, lleugera i impermeable. L’arribada de la calor permet que deixem a casa les pesades jaquetes llargues d’hivern i anem més còmodes amb les nostres jaquetes lleugeres.

Quan anem a realitzar viatges llargs us recomanem treure la vostra caçadora de cuir, les quals us donaran una protecció intermèdia contra el fred. Si necessites aïllar-te una mica més recorre a un folre polar i un sobre coll. D’aquesta manera tindrem capes que puguem anar muntant i desmuntant depenent de les necessitats. En cas de pluja no ho dubtis les jaquetes tèxtils amb folre impermeable són les més fiables.

Quant als guants, amb l’arribada de la primavera ja no necessitarem aquests guants tan gruixuts amb folre. Podrem utilitzar uns guants més lleugers que ens oferiran una millora considerable en el tacte dels comandaments i la mobilitat dels dits que notarem en l’esforç necessari per a subjectar el manillar, fent menys esgotadors els viatges més llargs.

Existeixen moltes opcions però aquí us deixem dues d’elles:

Per als més frioleros, guants mitjans amb un mínim aïllament.
Guants lleugers però impermeables o si el clima és favorable tria els guants esportius, que seran una molt bona opció.

Finalment, per a les nostres cames triarem pantalons tèxtils amb folre tèrmic desmuntable, que ens permetran, una vegada més, adequar-nos a la temperatura canviant. Una altra opció són els pantalons vaquers per a moto.

Equipa’t en SERVIHONDA

Necessites equipar-te per a les teves sortides? Veuen a SERVIHONDA Boutique i fes-te amb l’equipament que necessites de les millors marques!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *