Nova Profunda CL500: Passió sobre 2 rodes

Amants de les naked urbanes, la nova Honda CL500 ve per a quedar-se. Un nou model que s’inspira en l’Honda CLS dels 60 i 70 integrant tota la tecnologia i equipament d’Honda.

La nova Honda CL500, passió sobre dues rodes

Una moto dissenyada per a enfrontar-se tant al trànsit diari com a un llarg viatge de cap de setmana. La Honda CL500 compta amb el popular i enèrgic motor bicilíndrico en paral·lel de 471 cc d’Honda amb 47 CV de potència  i 43,3 Nm de parell que li permet un moviment àgil i esportiu.

La CL500 és un model perfecte per a aquells conductors que posseeixin l’A2. La seva acceleració precisa, la seva gran resposta des d’aturat i en tot el rang de revolucions la fan una moto fàcil i còmoda de conduir.

Un disseny molt recognoscible

Del seu disseny cal esmentar la seva línia horitzontal, el seu clàssic far rodó de quatre bombetes LED, el seu dipòsit arrodonit i el característic silenciador de fuita amb posició elevada amb protector tèrmic d’acer inoxidable perforat.

Compta a més amb detalls com els petits intermitents circulars LED, manillar alt, proteccions laterals del dipòsit, seient embuatat amb el logo d’Honda i manxes de goma en la forqueta que s’uneixen per a crear un recognoscible look amb encant.

El seu bastidor d’acer multi tubular facilita la manejabilitat en conjunt amb una forqueta telescòpica de 41mm i un amortidor posterior ajustable.

Vols ser el primer a conèixer-la? Mantente atent a les nostres xarxes socials!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *