Honda i el JAPAN MOBILITY SHOW 2023

TOKIO, Japón, 26 de setembre de 2023. Honda Motor Co., Ltd. ha emocionat a la comunitat de la mobilitat en anunciar la seva participació al JAPAN MOBILITY SHOW 2023, un esdeveniment que anteriorment es coneixia com el Saló de l’Automòbil de Tòquio. Aquesta exposició se celebrarà del 28 d’octubre fins al 5 de novembre de 2023, amb dies de premsa programats per al 25 i 26 d’octubre.

Sota el lema de marca global “The Power of Dreams – Com et movem”, Honda destaca la importància dels somnis en la direcció del seu negoci de mobilitat. L’empresa s’ha centrat a convertir els somnis en una força motriu per crear una varietat de productes, serveis i tecnologies de mobilitat que tinguin un impacte real a la vida de les persones.

L’estand de Honda al JAPAN MOBILITY SHOW 2023 es denomina “Honda DREAM LOOP”, i el seu disseny reflecteix la visió futurista de Honda. Mitjançant exposicions que ressalten els assoliments passats de l’empresa i una visió de com serà la vida quotidiana en un futur impulsat pels somnis de Honda, l’empresa busca inspirar els visitants a imaginar i experimentar els seus propis somnis i aspiracions.

Un aspecte emocionant de la participació de Honda en aquest esdeveniment és el lloc web especial creat per a l’ocasió, que permetrà als visitants compartir les seves idees sobre la seva “mobilitat somiada”. Utilitzant la intel·ligència artificial, es generaran imatges d’un “disseny del somni” per a cada participant, la qual cosa proporcionarà a les persones una visió tangible del que podria ser el futur de la mobilitat.

Honda presentarà una sèrie de productes i tecnologies clau a l’esdeveniment, dissenyats per ajudar les persones a superar diverses limitacions. Alguns dels aspectes més destacats inclouen:

Superar les limitacions de recursos:

SUSTAINA-C Concept i Pocket Concept (Estrena Mundial):

Models conceptuals d’automòbils i motocicletes elèctriques dissenyats per superar les restriccions de recursos limitats mitjançant la recirculació de resina acrílica reciclada i reutilitzada.
SC e: Concept (Estrena Mundial): Una motocicleta elèctrica que permet l’intercanvi ràpid de bateries, eliminant el temps de càrrega i proporcionant una major comoditat a la mobilitat diària.

Superar les limitacions de temps:

Honda Specialty Sports Concept (Estrena Mundial): Un cotxe esportiu elèctric dissenyat per oferir una experiència de conducció única, fins i tot en l’era de l’electrificació i la conducció autònoma.
Superar les limitacions de lloc:

HondaJet/Honda eVTOL:

La mobilitat aèria de Honda es combina amb la mobilitat a terra per oferir una “mobilitat tridimensional”.
Ampliar les capacitats i possibilitats de les persones:

Honda CI-MEV (Estrena Mundial):

Un vehicle elèctric de dues places que incorpora tecnologies de conducció autònoma per oferir una mobilitat accessible per a tothom.

Honda Autonomous Work Vehicle (Estrena al Japó):

Un vehicle de treball autònom que amplia les capacitats de transport i tasques.

Honda Avatar Robot:

Un robot que permet als usuaris realitzar tasques i viure experiències a distància.

UNI-ONE:

Un dispositiu de mobilitat personal lliure de mans que ofereix una àmplia llibertat de moviment en totes direccions.

A més d’aquests productes, Honda presentarà una varietat de tecnologies i models d’exposició, incloent una maqueta del HondaJet Elite II i una maqueta del Honda eVTOL. L’empresa també destacarà el seu compromís amb la sostenibilitat mitjançant productes elèctrics que utilitzen el sistema Honda Mobile Power Pack e:, que emmagatzema i transporta energia renovable neta.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *