La Dax ‘Furiosa’ de Portugal s’aixeca amb la victòria en el Honda Customs 2023

La Dax ‘Furiosa’, una personalització amb un toc “post-apocalíptic”, s’ha alçat com a guanyadora del 4t concurs anual Honda Customs amb un impressionant 34% dels vots.

La ‘Manjushage’, una elegant Honda Monkey personalitzada pel talentós equip alemany d’artistes Lanaarts23 i l’expert en preparació de motos Maximilian Zech, va quedar en segon lloc amb un respectat 29% del total. Aquesta cafe racer destacava pel seu manillar de dues peces, un silenciador Yoshimura i amortidors posteriors personalitzats amb dipòsit separat.

Completant el podi, la ‘Tokio’ de França, una colorida Honda Monkey creada per l’artista Grems i el preparador George Woodman, es va endur el tercer lloc amb un 12% dels vots. Aquesta obra mestra presentava efectes visuals pop-art amb colors vibrants en patrons abstractes, creant una explosió de color única.

Aquest any, el lloc web Honda Customs va exhibir set minibicicletes personalitzades de set països europeus. Cadascuna d’aquestes motos va ser el resultat d’una col·laboració creativa entre un jove artista i un experimentat constructor de motos. La plataforma HondaCustoms.com va rebre un impressionant augment del 41% en les visites durant l’estiu en comparació amb l’any anterior, amb més de 21.000 persones emetent els seus vots i 5.461 descarregant fondos de pantalla de les motos personalitzades.

La moto espanyola en la competició, la Dax ‘Driving Me Mad’, realitzada per la talentosa artista Valeria Palmeiro i el constructor UFO Garage, va destacar pel seu esclat visual ple d’alegria amb colors primaris i pneumàtics amb personalitat.

Les set motos personalitzades van estar en exhibició al festival anual Wheels and Waves a Biarritz, França, on van atreure l’atenció d’aficionats a les motos de tota Europa.

Masayuki Hamamatsu, director general de motocicletes de Honda Motor Europe, va destacar l’èxit de l’esdeveniment i la importància d’involucrar joves artistes en la creació de versions úniques de minibicicletes per atreure una audiència més jove al món de les motocicletes.

En resum, el concurs Honda Customs 2023 va ser un gran èxit, i la moto personalitzada ‘Furiosa’ de Portugal es va alçar amb el títol, demostrant la creativitat i la passió d’artistes i constructors de motos de tota Europa en l’apassionant món de les personalitzacions de motocicletes. Pots continuar admirant aquestes creacions úniques al lloc web Honda Customs en diversos idiomes, on també pots descarregar fondos de pantalla de les teves motos favorites.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *