Noves edicions especials i nou color per al X-ADV del model 24YM; nous colors per a la Forza 750

Dues noves edicions especials X-ADV: Iridium Gray Metallic i Gran Premi Xarxa amb gràfics de “Big Logo”. El X-ADV també està disponible en el nou color Puco Blue. L’any passat, el X-ADV va ser la tercera motocicleta més venuda d’Honda per sobre dels 350 cc. Gairebé 60,000 X-ADV s’han venut a Europa des de 2016. La prestigiosa família Forza rep una nova versió en Matt Ballistic Black Metallic per al Forza 750, amb detalls negres i tocs daurats. El Forza 750 també està disponible en el nou color Candy Chromosphere Xarxa. Dos dels models europeus més populars d’Honda, el X-ADV i el Forza 750, reben emocionants actualitzacions de color per al model 24YM.

Encapçalant la línia X-ADV per al model 24YM es troben dues noves edicions especials. Disponibles en tota Europa en Iridium Ramat Metallic i Gran Premi Xarxa, totes dues edicions especials també comptaran amb cridaners gràfics de “big logo”.

L’any passat, el X-ADV va ser la tercera motocicleta més venuda d’Honda per sobre dels 350 cc, superada només per la Neo Sports Cafè CB650R de pes mitjà i l’atlètica CRF1100L Africa Twin. Des de la seva introducció en 2016 com una nova “SUV de dues rodes”, Honda ha venut gairebé 60,000 X-ADV en tota Europa.

El X-ADV continuarà estant disponible en el color Matt Ballistic Black Metallic, al qual s’unirà un nou esquema de color completament nou anomenat Puco Blue, tots dos esquemes comptaran amb detalls en negre grafit.

Coronant la prestigiosa família Forza, el Forza 750 és el màxim escúter de luxe, que ofereix una emocionant conducció i una comoditat luxosa embolicada en un estil d’alta tecnologia. Guanyador anterior del prestigiós premio Xarxa Dot pel seu excepcional disseny de motocicleta a causa de la seva elegant aparença, rendiment esportiu i versatilitat excel·lent, per al model 24YM una nova versió especial en Matt Ballistic Black Metallic encapçalarà la línia del Forza 750. Amb elegants rodes i logotips daurats de Forza, també presenta carcasses de motor en negre, placa de pivot, protector de càrter/faldilla i braç oscil·lant en negre, completant el seu aspecte decidit i sigil·lós.

El Forza 750 també estarà disponible en un nou color Candy Chromosphere Xarxa, que juntament amb el Iridium Gray Metallic, que es manté de l’any anterior, comptaran amb detalls en negre grafit elegant. L’atemporal color Mat Jeans Blue Metallic continuarà estant disponible.

El nou Forza 750 i X-ADV del model 24YM estaran disponibles en concessionaris d’Europa a partir de setembre d’ara endavant.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *