Què he de revisar abans de marxar de viatge amb la meva moto?

Moto és sinònim d’aventura, i amb l’estiu, els dies més llargs i el bon clima, ens venen de gust escapades, viatges, vacances i rutes sense fi, però no podem oblidar que la moto també necessita una mica d’amor, de tant en tant, per poder oferir-nos el millor de sí mateixa.

Abans d’emprendre un viatge amb la nostra moto és convenient que hi fem un bon repàs per marxar tranquils i amb la seguretat de que tot està en ordre per evitar incidències previsibles en la nostra aventura.

Per aquest motiu, és molt recomanable que amb una antelació prudencial revisem:

  • L’estat de desgast dels pneumàtics, així com revisar, abans de marxar, la pressió dels mateixos. En cas de que detectem un desgast avançat o alguna anomalia, és recomanable que acudim al taller i els canviem abans de marxar.
  • El nivell dels diferents líquids (oli, refrigerant i líquid de frens), així com comprovar que no hi hagi fuites en cap dels circuits. També és recomanable que, en cas de que ens disposem a recórrer molts kilòmetres, o si la pròxima revisió toca en breus, acudim al nostre taller de confiança a realitzar el manteniment corresponent abans de marxar de viatge, per fer-ho amb la moto en condicions òptimes.
  • Hem de revisar també l’estat de les pastilles de fre (t’ho expliquem aquí)
  • No ens podem oblidar de repassar l’estat del kit de transmissió (us expliquem com aquí), així com netejar, engreixar i, si cal, tensar, la cadena del mateix. D’aquesta manera aconseguirem que la conducció sigui més suau i segura.

Si teniu qualsevol dubte, podeu venir a veure’ns i us assessorarem sense cap compromís.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *